29 december 2010

Winter must-haves

Nog steeds kan ik niet slapen, dus misschien na dit gebloggelde stukje dat mijn oogjes dicht vallen.. I gonna try.


~
Wat je deze winter moet hebben in je garderobe..
Ik heb persoonlijk een lijstje gemaakt met wat ik deze winter niet missen wil in mijn kledingkast (en schoenenkast, en mutsenkast.. etc.) Dus als er iets ontbreekt/iets bij staat wat jij geen must-have vindt sorry.. Maar dit is toch echt wat ik in mijn kast heb hangen en ik echt fijn & nodig vindt..

- Een lekker zittende muts. (nordic-muts)
Ook ik heb van deze o zo lekker zittende (en vooral warme) mutsen een exemplaartje in mijn bezit. Hij is roze met paars en bevat ook nog een scala aan andere kleuren. Zo krijg je echt geen koude oren.. (foto post ik wel een keer)
- Ugg's (of look-a-like)
Ja, ook daar heb ik een paartje van staan (van de laatste dan - look-a-likes). Ze zien er niet allemaal even sprankelend van schoonheid uit.. Maar ze zitten wel warm en vaak zijn ze toch nog best redelijk (qua uiterlijk & prijs - tenzij je uggs koopt dan is dat laatste n.v.t.)
- Simpele zwarte handschoenen
Black is altijd in.. Dus waarom ook niet een simpele sjaal, muts etc? Altijd handig, voor bij iedere outfit. Of je nou handschoenen hebt voor in de sneeuw (ski-handschoenen), handschoenen zonder vingertoppen, de aller basicste.. Het maakt niet uit, ze zijn handig.


Sjalala... Ik denk dat ik wel wat dingetjes vergeten ben, maar ik voel me zoooo moee. 

2 opmerkingen: