28 december 2010

The way that i eat my breakfast.. (& Recensie Professor Layton 3)

Met een glas drinken en een chocoladebroodje langs me ontbijt ik. Ja achter de computer en achter de nintentdo. Naast me ligt ook een briefje met alles wat ik vandaag móét doen. En dat zijn dan niet van die dingen als computer minimaal drie uur, doe datzelfde met je nintendo.. Nee, het briefje is voor mij geschreven door mijn moeder. Je raad het al...

Saaie, stomme klusjes die me te wachten staan.
Zo zal ik de kou moeten trotseren om mijn konijnhok schoon te maken... -brrrr- En de vaatwasser (incl. heeeeeeeeel veel troep) uit te ruimen en daarna de volgende lading (veeel) er weer in te schuiven..

Jippie! Wat hou ik van dat soort briefjes. -sarcasme-

Maargoed, nu even om terug te komen op mijn ontbijtje, achter de computer en achter mijn ds. Ik ben namelijk helemaal verslaafd aan Professor Layton en de verloren toekoms (and the unwound future)
Na de curious village versie wilde ik een keer wat anders en besloot om alweer de 3e te downloaden. Misschien is de doos van pandora ook een aanrader(?). Die zal ik na het uitspelen van dit ozo verslavende spel gaan doen. -kijkt in de koffer- Oepsie. Ik speel dit spel nu al meer dan 10 uur en ik heb het zondagavond pas gedownload.. Tjaaa... Daarom zeker een recensie waard.

Actie, spanning 4 - heel veel spanning.
Puzzels 4- omdat ik uit heeel veel zelf kom (ookal zijn ze best pittig) maar af en toe een walktrough moet raadplegen
Verhaal 5- Dit verhaal vind ik persoonlijk beter als de curious village (1e spel). De toekomst interesseert me ook zeer.
Verslavingsfactor 5 - Als je 10 van de 30(?) uur dit spel speelt... Is meer uitleg niet nodig.
& als laatster : Echtheid Tja,, hoezal ik dit bekijken... Qua echtheid van alle tekeningen en alles verdient het een vier. Maar het verhaal zelf is niet echt écht. Toch geef ik een 4. Voor de mooie en echte uitwerking

3 opmerkingen:

Anne ♥ zei

haha, leuk geschreven!
jaa zulke briefjes ken ik ook wel. xd.
& dankje voor je comment. x

covershooter zei

Ik heb de 1ste 2 al uitgespeeld. Eigenlijk in de foute volgorde. Eerst de 2de en daarna de 1ste. Het 2de spel had mijn nicht namelijk gedownload. Het 1ste spel heb ik gekocht, maar goed. Ik ben enorm verslaafd aan puzzels, dus ik vind deze spellen geweldig. Heel leuk artikel hihi. Jammer van dat lijstje!

L-ive L-ife C-reative zei

@Anne
Bedankt & geen dank voor de reactie die ik gaf op je blog, hij is nl. super & de waarheid wil ik wel altijd eventjes kwijt.

& Die briefjes zijn voor iedereen ZOO HERKENBAAR. x

@Covershooter (kimberly)
Ik ben daar ook zoooo verslaafd aan.
EN dat lijstje ís idd balen.
Hij is al afgewerkt!
Heb vandaag weer nauwelijks omgekeken naar mijn grijs-zwarte laptoppie dus vandaar een beetje laat. :$ x