26 december 2010

Dát was kerst..

Zozo, de kerstdagen zijn weer achter de rug. Ze waren nogal koud, ijzig & sneeuwig. Over dat 2e gesproken.. Er is een kans dat ik morgen met mijn prachtige -kuchkuch- schaatsen het ijs betreden mag om er sierlijke -uhhhmmmm- pirouttes te maken en het ijs te berijden in een mooie cirkelvorm. 


Maar het weer verpest het toch een beetje.. Hopen dat de wolken hun huilbuien nog even in kunnen houden :)

Vandaag heb ik weer wat foto's gemaakt. Ja, om deze blog een beetje creatief te houden... & gedinert in ons eigen huisje. Én het voorgerecht opgemaakt, bereid & opgediend.. Natuurlijk was de rest ook zeker te pruimen, meer dan dat... Alleen de rosbief heb ik niet aangeraakt. Nee, met zulk vlees maak je mij niet blij. Eigenlijk lust ik niet eens zoveel vlees.. Vis dan weer wel, zalm, kibbeling, garnalen.... MMM! Jammie..

Nou,, ik ga zo eens een deken uit de kast plukken en heerlijk genieten van het ontspannen liggen op de bank. Waarschijnlijk nog even een stukje home alone kijken, wat ik morgen trouwens ook ben. Heel even maar als ik daadwerkelijk ga schaatsen en anders wacht een lunch op mij... Een paar 100 meter verderop. Of ik ga ds-en, wat nieuwe spelletjes spelen. Ja, dat ga ik doen.


Reviews volgen z.s.m.
Alvast welterusten & slaap lekker..
Droom zacht & tot morgen!

3 opmerkingen:

Kimberley zei

Jammer dat ik het vandaag pas lees, maar goed. Heel veel plezier met schaatsen!

Anne ♥ zei

veel plezier met schaatsen! :)
leuke blog heb je! x

L-ive L-ife C-reative zei

Sorry voor de late reactie, ben gister nauwelijks online geweest.
Het ijs was niet pérfect, het was te doen.
Maar wel was het schaatsen onder barre omstandigheden, zo bar dat het ijs nog maar net door mij en mijn ijzers en mijn nicht (6 weken ouder) en haar ijzers betrad werd. Mijn neefje (5) & nichtje (11) durfden ons niet te weerspiegelen. En opa had zijn schaatsen niet eens meegenomen....

& Bedankt<3
xx