28 januari 2011

Friday ~ Tips and Trucks Beautytips

Je wil er natuurlijk het liefst 24/7 mooi uit zien. Dat gaat natuurlijk niet, aangezien je niet met een volle laag mascara en foundation je bed in duikt. Dat is ook helemaal niet goed voor je. Lees & Leer van deze tips en geniet iedere seconde van de dag van je schoonheid... 

Schuingedrukt vertel ik mijn mening over deze tips.
Tip 1: Zonnebrandcrème met een spons.
Als je niet van het vette, plakkerige gevoel houdt dat een zonnebrand op je gezicht je geeft, gebruik dan een sponsje. Doordat je het met een sponsje opbrengt trekt het meer in je huid in plaats van dat het op je huid blijft liggen.
Best handig! Moet ik zeker eens proberen.
Tip 2: Langer scrubben in plaats van harder
De meeste vrouwen denken dat het helpt om harder te scrubben. Fout! Wil je heel goed exfoliëren dan kan je beter langer dan harder scrubben. Als je hard scrubt doe je eigenlijk meer kwaad dan goed aan je huid.
Dat wist ik al! Doe ik ook zeker!
Tip 3: Matig met alcohol
Meer dan één drankje per dag zorgt ervoor dat je huid vet wordt en je poriën groter. Te weinig slaap heeft trouwens hetzelfde effect....
Nog een achttien. Of zestien (dan mag je bier).. Dus voor mij geen probleem.
Tip 4: Mix je foundation met zonnebrand
Tegenwoordig hebben de meeste foundations een SPF. Heeft jouw favoriete foundation dat niet dan is daar een simpele oplossing voor. Meng je foundation met een beetje zonnebrand en breng het aan op je gezicht. Klaar!
Foundation is iets wat ik niet gebruik, dus hier hoef ik ook niet mee op te letten!
Tip 5: Ontstress en zoek een hobby!
Stress zorgt voor hormonen die je acne geven. Neem dus even lekker de tijd om te relaxen met een rustige hobby. Doordat je rustig bent kan zuurstof zich beter door je lichaam vervoeren.
Lijkt me leuk! Iemand ideeën?
Tip 6: Nagellak op je ringen
Als je goedkope ringen koopt (niet van zilver) krijg je snel groene uitslag op je vingers. Dat kan je heel simpel verhelpen door een laag doorzichtige nagellak over je ringen heen te doen. Works great!
Nooit gedaan, wel van een vriendin gehoord. Die deed dat op een echt zilvere ring en dat was niet zo prettig!
Tip 7: Baby handdoekjes
Gebruik je handdoekjes om je gezicht te reinigen? Ga dan voor de zachtere versie voor baby’s, veel liever voor je huid. Babyshampoo en babyzeep kan trouwens ook een goede aanvulling zijn voor je beautycase!
Sure! Net zoals bamboe shampoo<33
Tip 8: Dagcrème en foundation
Om ervoor te zorgen dat je foundation er natuurlijk uitziet is het goed om een beetje dagcrème met je foundation te mengen. Doe een beetje dagcrème op je handpalm en een beetje foundation, meng het met een kwast en breng het aan op je gezicht.
Dagcrème alleen vind ik wel genoeg!
Tip 9: Zure room als gezichtsmasker
Heb je een gevoelige huid? Gebruik dan twee keer per week een zure room gezichtsmasker. Gebruik per keer ongeveer een eetlepel en smeer het over je gezicht. Laat het 20 minuten zitten en spoel het daarna weer af. Het melkzuur in de room zorgt ervoor dat je huid zacht en glad wordt.
Heerlijk! heb ook pas een potje haarmasker ontdekt, ook eens gebruiken.
Tip 10: Avocado voor een droge huid
Om je droge huid weer vet te krijgen kan je één keer in de week een maskertje van avocado uitproberen. Prak de avocado en smeer het op je gezicht, 15 minuten laten zitten en met lauw water afspoelen.
Niet in huis, nooit in huis eigenlijk.
Tip 11: Slaap op je rug
Ja, het is heerlijk om op je buik te slapen. Maar als je op je rug slaapt krijg je minder snel rimpels en minder snel acne. Doordat je gezicht op je kussen ligt kunnen je poriën geen zuurstof krijgen. Kijk maar eens naar je gezicht, je hebt vast aan één kant meer last van onzuiverheden dan aan de andere kant. Dit kan door slapen komen, maar ook doordat je bijvoorbeeld altijd je rechterhand tegen je gezicht aanleunt.
Doe ik al. Ben een rugslaper. Haahaa.
Tip 12: Water eten
Hou je er niet zo van om veel water te drinken? Goed nieuws, je kunt beter hydraterende fruitstukken eten zoals grapefruit of komkommer. Het water uit fruit dringt veel beter door in je cellen dan gewoon water.
Water eten? LIKE OMG.
Tip 13: Thee tegen stinkvoeten
Heb je last van stinkvoeten? Maak dan een voetenbadje van hele zwarte thee en laat je voeten daarin lekker weken. Door de thee krijgt je huid een andere PH en thee werkt tegen de vieze geur.
Oeeew. handig<3
Tip 14: Handenmasker
Geef je handen één keer in de week een maskertje van handenlotion. Smeer ze goed in en wikkel ze dan in plastic, hierdoor trekt de crème heel goed in. Laat het een half uur zitten, veeg de restjes weg en check het superzachte resultaat!
MMM <33 Dat heb ik wel in huis. Zeker doen!!!!!

Geen opmerkingen: